Alltid fri frakt!

Barberblader med shea og aloe vera

Hvis du er som de fleste menn, så har du sikkert opplevd at barberhøvelen din har gitt deg en tørr og irritert hud etter barberingen. Kanskje har du til og med fått noen små kutt og rifter i huden din. Vel, vi har gode nyheter for deg: Det finnes nå barberblader med shea og aloe vera som kan hjelpe deg med å unngå disse problemene!

Fordeler

Shea-smør er kjent for å ha mange fordeler for huden, inkludert å være fuktighetsgivende og beroligende. Aloe vera, på sin side, er kjent for å ha anti-inflammatoriske egenskaper og kan hjelpe med å lindre irritasjon og betennelse.

Så hvordan kan du dra nytte av disse fantastiske næringsstoffene når du barberer deg? Det er enkelt: bare velg barberblader som inneholder shea og aloe vera! Disse bladene vil ikke bare gi deg en glatt og skånsom barbering, men også fukte og berolige huden din samtidig.

En annen fordel med disse barberbladene er at de kan hjelpe deg med å unngå kutt og rifter. Shea-smør og aloe vera fungerer som en slags barriere mellom huden din og barberhøvelen, noe som gjør at du kan få en glatt og skånsom barbering uten å måtte bekymre deg for at huden din skal bli skadet.

Pris

Men hva med prisen, spør du kanskje? Vel, det er sant at disse barberbladene kan være litt dyrere enn de vanlige bladene du finner på butikken. Men husk at du får hva du betaler for! Disse bladene vil ikke bare hjelpe deg med å få en skånsom og fuktighetsgivende barbering. Men de vil også spare deg for en masse irritasjon og betennelse i ettertid.

Så hvis du vil ha en barbering som føles behagelig og gir deg en glatt og myk hud, så bør du definitivt vurdere å prøve barberblader med shea og aloe vera. Det kan være litt dyrere enn de vanlige bladene, men det er absolutt verdt det i det lange løp.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

(Bilder er av Adrian Sellevoll fra EB Models)

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency