Alltid fri frakt!

Intimbarbering hvordan gjør man det?

Intimbarbering – hvordan gjør man det? Intimbarbering er en vanlig praksis for mange mennesker, men det kan være en utfordrende oppgave hvis man ikke har gjort det før. Følg disse trinnene for å barbere deg nedentil på en sikker og smertefri måte.

8 Trinn til Suksess

  1. Forbered huden. Start med å vaske området med lunkent vann og en mild såpe for å åpne hårsekkene og gjøre det lettere å barbere hårene. La huden tørke helt før du fortsetter.
  2. Trim hårene. Hvis hårene er lange, kan det være lurt å trimme dem først for å redusere mengden hår som skal fjernes. Bruk en trimmer eller barberhøvel med justerbar lengde for å trimme hårene til ønsket lengde.
  3. Bruk et barberkrem eller gel. Dette kan hjelpe til å myke opp hårene og redusere risikoen for skader på huden. Påfør et tynt lag av produktet på området du skal barbere.
  4. Barber hårene. Bruk en skarp barberhøvel eller trimmer, og barbere eller trim hårene i retningen hårene vokser. Unngå å barbere mot hårene, da dette kan føre til irritasjon og inngrodde hår.
  5. Tørk deg forsiktig. Tørk området forsiktig med et rent håndkle etter barbering. Unngå å gnide eller klø på huden, da dette kan forårsake irritasjon.
  6. Bruk en lotion eller krem etter barbering. Dette kan hjelpe til å lindre irritasjon og betennelse og bidra til å holde huden myk og glatt.
  7. Unngå trange eller tette klær etter barbering. Velg heller løstsittende klær laget av myk bomull for å gi huden muligheten til å puste og redusere risikoen for irritasjon og kløe.
  8. Unngå å barbere deg for ofte: Det kan være lurt å vente til hårene har vokst ut litt før du barberer deg igjen for å redusere risikoen.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency