Alltid fri frakt!

En 8-Trinns Guide til Perfekt Intimbarbering

  1. Forberedelse av huden: Begynn med å vaske området med lunkent vann og mild såpe. Dette åpner hårsekkene og gjør barberingen enklere. La huden tørke helt før du går videre.
  2. Trimming av hårene: Hvis hårene er lange, anbefales det å trimme dem litt for å redusere mengden hår du skal barbere. Bruk en hårtrimmer eller en barberhøvel med justerbar lengde for å oppnå ønsket lengde.
  3. Bruk av barberkrem eller gel: Bruk av barberkrem eller gel kan mykgjøre hårene og minimere risikoen for hudskader. Påfør et tynt lag med produkt på området du skal barbere.
  4. Barbering av hårene: Bruk en skarp barberhøvel eller trimmer og barbere hårene i hårets vekstretning. Å barbere mot hårets vekstretning kan føre til irritasjon og inngrodde hår.
  5. Sikker tørking: Tørk det barberte området forsiktig med et rent håndkle. Unngå å gni eller klø på huden, da dette kan forårsake irritasjon.
  6. Påføring av after-shave lotion eller krem: Bruk av after-shave-produkter kan berolige huden, lindre irritasjon, og bidra til å opprettholde huden myk og glatt.
  7. Valg av klær etter barbering: Unngå trange klær etter barbering. Løse klær laget av myke materialer som bomull kan la huden puste og minimerer risikoen for irritasjon og kløe.
  8. Planlegging av barberingsfrekvens: Det er best å la hårene vokse litt ut før du barberer igjen for å redusere risikoen for hudirritasjon.

Er du klar til å prøve RA-ZR for intimbarbering? Klikk her for å komme i gang.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency