Alltid fri frakt!

Intimbarbering guide

Intimbarbering kan være en utfordrende oppgave, spesielt hvis det er første gang du gjør det. Følg disse trinnene for å gjøre prosessen så smertefri og sikker som mulig:

  1. Forbered huden. Start med å vaske området med lunkent vann og en mild såpe for å åpne hårsekkene og gjøre det lettere å barbere hårene. La huden tørke helt før du fortsetter.
  2. Trim hårene. Hvis hårene er lange, kan det være lurt å trimme dem først for å redusere mengden hår som skal fjernes. Bruk en trimmer eller barberhøvel med justerbar lengde for å trimme hårene til ønsket lengde.
  3. Bruk et barberkrem eller gel. Dette kan hjelpe til å myke opp hårene og redusere risikoen for skader på huden. Påfør et tynt lag av produktet på området du skal barbere.
  4. Barber hårene. Bruk en skarp barberhøvel eller trimmer, og barbere eller trim hårene i retningen hårene vokser. Unngå å barbere mot hårene, da dette kan føre til irritasjon og inngrodde hår.
  5. Tørk deg forsiktig. Tørk området forsiktig med et rent håndkle etter barbering. Unngå å gnide eller klø på huden, da dette kan forårsake irritasjon.
  6. Bruk en lotion eller krem etter barbering. Dette kan hjelpe til å lindre irritasjon og betennelse og bidra til å holde huden myk og glatt.
  7. Unngå trange eller tette klær etter barbering. Velg heller løstsittende klær laget av myk bomull for å gi huden muligheten til å puste og redusere risikoen for irritasjon og kløe.
  8. Unngå å barbere deg for ofte. Det kan være lurt å vente til hårene har vokst ut litt før du barberer deg igjen for å redusere risikoen for irritasjon.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency