Alltid fri frakt!

Intimbarbering før gynekolog

Intimbarbering før gynekolog? Det er vanlig å barbere seg nedentil før en gynekologisk undersøkelse. Dette kan gjøre det lettere for legen å se og undersøke området. Legen vil ofte be deg om å barbere deg eller trimme hårene før undersøkelsen, men dette kan variere fra lege til lege.

Det er viktig å barbere seg eller trimme hårene på en forsiktig måte for å unngå skade på huden. Det anbefales å bruke en skarp barberhøvel eller trimmer. Og å barbere eller trimme i retningen hårene vokser. Det er også viktig å vaske området med lunkent vann og en mild såpe før barbering. Og ikke minst unngå å bruke alkoholbasert eller parfymert såpe etter barbering.

Det er også viktig å huske på at det å barbere seg nedentil ikke er et krav for å gjennomføre en gynekologisk undersøkelse, og legen din vil ikke dømme deg hvis du velger å ikke barbere deg. Legen din vil gjøre alt for å sikre deg en så behagelig opplevelse som mulig under undersøkelsen uansett hva du velger å gjøre med hårene dine nedentil.

Så, å barbere seg nedentil før en gynekologisk undersøkelse kan være en praktisk måte å gjøre undersøkelsen lettere for legen, men det er ikke et krav. Det viktigste er at du føler deg komfortabel under undersøkelsen.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency