Alltid fri frakt!

Slik barberer du deg der nede (Intimbarbering)

Den enkle guiden til intimbarbering

 Intimbarbering skal ikke være ubehagelig!
Barbering der nede skal ikke være ubehagelig!

Du står og ser på deg selv i speilet med en RA-ZR i hånden, og ingen anelse om hvordan du kommer i gang med intimbarbering.  Hva er neste trinn? Vil det gjøre vondt? Kan dine edle deler falle av? Pulsen stiger når du beveger RA-ZR´en nedover mot juvelene dine, i ferd med å gjøre det første draget. Hodet ditt snurrer og du tenker kan dette være slutten …..

Neida, nok med den dramatiske introen. Sannheten er at intimbarbering ikke er vanskelig eller farlig i det hele tatt. Det som er viktig å huske på er at du selv gjøre hva du vil med ditt eget kjønnshår: Ditt hår, dine regler. Men hvis du bestemmer deg for at du vil rydde opp litt der nede, kan følgende tips være gode å huske på:

 

  1. Bruk ALLTID en skarp barberhøvel for intimbarbering

Bruk en ren og skarp barberhøvel. Det er viktig å bytte barberblad regelmessig. Du vil ikke ha noen skumle bakterier, kutt eller sår rundt snabelen din. Så ikke bruk den rustne gamle barberhøvelen du la i skuffen i 2017. Ja, du vet, den du bare har der i tilfellet du er i ferd med å få deg noe (neida… bare tuller). Du og kjønnshårene dine fortjener bedre enn det! Så spørsmålet er hvor ofte bør du bytte barberblad? Svaret kan overraske deg, da det er mye oftere enn du tror. Når du merker at barberhøvelen ikke glir så glatt som den skal over huden din, eller hvis du begynner å få mer irritert hud/flere røde flekker en normalt, er det definitivt på tide å bytte bladet.

Barberblader som er skarpe er viktig!
Nye skarpe RA-ZR høvler i hånden til Adrian Sellevoll.

Den enkleste måten å sørge for at du alltid har nye, høykvalitets, glatte blader tilgjengelig er ved å ha et abonnement hos RA-ZR. Vi vil sørge for å levere blader til deg så ofte du trenger.

 

  1. Slik barberer du deg bedre

Vi vet alle at det kan være vanskelig å manøvrere seg rundt de edle delene, så det er viktig å ta seg god tid, slappe av og være forsiktig. Å ta en dusj i disse dager kan ødlegge økonomien din, men å barbere seg i et miljø med varmt vann er å foretrekke. RA-ZR barberhøvler har en glatt gel rundt selve bladene som gjør det glattere når gel i kontakt med vann.

Avhengig av hvilke deler du prøver å barbere, kan det også være gunstig å prøve forskjellige positurer. Et eksempel kan være å ta en «squat» for å effektiv komme til hvis du prøver å fjerne håret i den såkalte «skrukken». Unnskyld språket, det er bare ingen bedre måte å si det på.

 

  1. Hvordan unngå irritasjon når du barberer deg «der nede»

Det er et velkjent faktum at du kan oppleve irritasjoner etter intimbarbering. For best å unngå rødhet og  inngrodde hår er det lurt å barbere seg i retningen av hårets vekst. Jobb med hårene ikke mot dem! Kjønnshår kan vokse i forskjellige retninger, varierende fra person til person. Så ta deg tid og finn ut hva som fungerer best for deg «der nede».

RA-ZR er glede for ditt underliv
  1. Etter barbering: Hold kjønnshåret lykkelig

Etter at du er ferdig med å style snoppen, bruk et håndkle eller lignende og forsiktig tørk området. Hvis du vil kan du bruke litt fuktighetskrem, bare vær sikker på å bruke en som er uskadelig for dine edle deler. For å holde juvelene dine glade og sunne, sørg for å bare bruke såper og produkter som er laget for bruk «der nede» uten sterk duft, saltbase eller ingredienser som forårsaker tørrhet

Og det der! Intimbarbering er egentlig ikke rakettforskning.

 

  1. Å barbere seg eller ikke barbere seg?

Det er ditt valg! Bare barber deg hvis DU vil.

Vil du komme igang med RA-ZR? Trykk her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency