Alltid fri frakt!

Triks for å barbere niplene

Det er ikke vanlig å barbere niplene, og det er ingen fysiologiske fordeler ved å gjøre det. Barbering av niplene kan føre til sår hud og irritation, og det er viktig å huske på at niplene er et sårbart område med følsom hud. Det er derfor ikke anbefalt å barbere niplene.

Barbering av niplene

Hvis du likevel ønsker å barbere niplene, bør du følge samme rutine som ved barbering av andre områder av kroppen. Dette innebærer:

  1. Forbered huden: Det er viktig å forberede huden før du begynner å barbere deg. Dette kan gjøres ved å vaske området med varmt vann for å åpne hårsekkene og myke opp hårene. Deretter kan du påføre en barberkrem eller skum for å beskytte huden og gjøre hårene mykere.
  2. Bruk et skarpt barberblad: Det er viktig å bruke et skarpt barberblad for å unngå at huden blir skadet. Bytt ut barberbladet regelmessig for å sikre at det alltid er skarpt og effektivt.
  3. Barber i retning av hårveksten: Barber i retning av hårveksten for å unngå at hårene blir kuttet for kort og for å forhindre at huden blir irritert.
  4. Unngå å barbere for tett: Unngå å barbere for tett. Dette kan føre til at hårene vokser inn i huden og gir ubehagelige inngrodde hår.
  5. Skyll med kaldt vann: Etter at du har barbert deg, skyll området med kaldt vann for å lukke hårsekkene og kjøle ned huden.
  6. Påfør en god moisturizer: Påfør en god moisturizer etter at du har barbert deg for å holde huden myk og hydrert.
  7. Sist, men ikke minst … bruk RA-ZR 😉

Det er viktig å huske på at barbering av niplene ikke er en permanent løsning, og håret vil vokse tilbake etter hvert. Hvis du opplever ubehag eller irritation etter barbering, bør du kontakte en lege eller hudspesialist for råd.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency