Alltid fri frakt!

Aloe vera: hvordan gjør det barberingen bedre?

Aloe vera er et naturlig middel som har vært brukt i århundrer for å behandle et bredt spekter av hudproblemer. Det er spesielt populært for barbering. Dette er fordi det kan bidra til å gjøre barberingen mer behagelig og forhindre irritasjon. Derfor bruker vi dette i våre barberblader her hos RA-ZR!

Kjølende Effekt

En av de viktigste fordelene ved å bruke aloe vera under barberingen er at det har en kjølende effekt på huden. Dette kan bidra til å lindre eventuell rødhet eller irritasjon som kan oppstå etter barbering. Middelet inneholder også en rekke næringsstoffer, inkludert vitaminer, mineraler og aminosyrer. Dette kan bidra til å styrke huden og gjøre den mer motstandsdyktig mot skader.

Barbergel?

Aloe vera kan brukes på en rekke måter for å forbedre barberingen. En metode er å bruke den som en barbergelé. Du kan enten kjøpe en ferdig barbergelé som inneholder aloe vera, eller du kan lage din egen ved å blande litt aloe vera-gel med vann. Når du bruker geléen under barberingen, kan den bidra til å myke opp skjeggstubben og gjøre barberingen enklere og mer glatt.

Aftershave

En annen metode er å bruke det som en aftershave. Etter barberingen, kan du påføre en liten mengde gel på huden for å lindre eventuell irritasjon og forsegle fuktigheten i huden. Aloe vera-gelen vil bidra til å holde huden myk og smidig, samtidig som den gir en kjølende effekt.

Dyprensende Maske

Det er også mulig å bruke det som en dyprensende maske for å forbedre hudens tilstand før barberingen. Du kan blande litt aloe vera-gel med honning og gjøre dette til en maske som du bruker på huden i 20-30 minutter før barberingen. Masken vil bidra til å fukte huden og myke opp skjeggstubben. På denne måten blir barberingen enklere og mer glatt.

I tillegg til å bidra til en mer behagelig barbering, kan middelet også bidra til å forhindre rødhet, kløe og andre hudproblemer som kan oppstå etter barberingen. Det er derfor verdt å vurdere å inkludere det i barberingsrutinen din for å gjøre barberingen mer behagelig og for å holde huden i god form.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency