Alltid fri frakt!

Hårete baller? Prøv ut RA-ZR!

RA-ZR er en ny type barberhøvel som er spesielt utviklet for å barbere ballene. Til og med hårete baller! Dette kan være et godt valg for menn som ønsker å fjerne hårvekst i dette området av kroppen, enten for å føle seg mer komfortable, for å redusere friksjon under klær eller for å oppfylle skjønnhetsidealer.

RA-ZR har en unik form som gjør den enkel å bruke på ballene. Samtidig har den også en spesiell gel som gir ekstra glid og beskyttelse under barberingen. Høvelen har også en roterende hode som gir en mer nøyaktig og jevn barbering, og som reduserer risikoen for skader og irritasjon.

Mange menn opplever at det kan være vanskelig å barbere ballene sine med vanlige barberhøvler. RA-ZR er derfor et godt alternativ for å gjøre prosessen enklere og mer behagelig. Høvelen er også enkel å rengjøre etter bruk, og den kan brukes på fuktig eller tørr hud.

Veggholder til dusjen
Veggholder til dusjen

Høvelen kommer med en praktisk veggholder, som hjelper til å holde bladene skarpe og i god form. Veggholderen er laget av stilrent materiale, og den passer inn i de fleste baderom.

Veggholderen er ikke bare praktisk for å holde bladene skarpe, men den gir også høvelen et profesjonelt utseende. Dette kan være en god detalj for menn som ønsker å ha en god barberhøvel, men som også setter pris på stilrent design.

Alt i alt er veggholderen en nyttig og stilren tilleggsfunksjon på RA-ZR barberhøvelen, og den kan bidra til at bladene holder seg skarpe og i god form lenger.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency