Alltid fri frakt!

Intimbarbering alder

Intimbarbering har blitt mer og mer populært de siste årene, men det er mange som lurer på når det er greit å begynne med intimbarbering. Er det en bestemt alder man bør være for å starte med intimbarbering? Eller er det opp til den enkelte personen å bestemme når de vil begynne?

Er alder bare et tall?

Det finnes ingen fastsatt alder for når man bør begynne med intimbarbering. Det er opp til den enkelte personen å bestemme når de føler seg komfortable med å barbere seg i intime områder. Noen velger å begynne tidlig, mens andre venter til de er eldre.

Det er imidlertid noen ting du bør vurdere når du bestemmer deg for når du skal begynne med intimbarbering:

  • Er du komfortabel med å barbere deg i intime områder? Intimbarbering krever at du barberer deg i områder som kan være litt mer sårbare enn andre deler av kroppen. Hvis du ikke føler deg komfortabel med å gjøre dette, kan det være lurt å vente til du føler deg mer trygg.
  • Har du lært å barbere deg på andre deler av kroppen? Intimbarbering kan være litt mer komplisert enn å barbere seg andre steder, så det kan være lurt å først øve seg på andre områder før du prøver deg på intime områder.
  • Har du en god barberteknikk? Det er viktig å huske å barbere med strømmen av håret og å bruke skum eller barberkrem for å beskytte huden. Hvis du ikke har en god barberteknikk, kan det være lurt å øve deg på andre områder først.

Det er ingen rett eller galt alder for når man bør begynne med intimbarbering. Viktigst av alt er at du føler deg komfortabel med å barbere deg i intime områder. Og at du har lært å barbere deg på andre områder først. Hvis du føler deg komfortabel med å barbere deg intimt, uansett alder, gå for det!

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency