Alltid fri frakt!

Sår av intimbarbering?

Intimbarbering har blitt mer og mer populært de siste årene, men det kan være litt skummelt å tenke på at man kan få sår etter å ha barberet seg i så intime områder. Hva kan man gjøre for å unngå sår av intimbarbering, og hva bør man gjøre hvis man likevel får sår?

Det finnes en rekke ting man kan gjøre for å redusere risikoen for å få sår etter intimbarbering:

  • Bruk alltid skarpe barberblader. Blunt eller slitte barberblader kan skade huden og føre til sår. Skift barberbladet ofte for å unngå at det blir slitt.
  • Vask området du skal barbere deg med varmt vann og såpe før du begynner. Dette hjelper til med å myke opp hårene og åpne porene, noe som gjør det enklere å få en glatt barbering.
  • Påfør et skum eller en barberkrem for å myke opp hårene og gjøre dem enklere å barbere. Dette kan også bidra til å beskytte huden mot skader.
  • Barbere med strømmen av håret for å unngå skader på huden. Hvis du barberer mot hårveksten, kan du skade huden og få sår.
  • Skyll området med kaldt vann etter barbering for å lukke porene og redusere infeksjonsrisikoen.

Hva om jeg fortsatt får sår?

Selv om du følger disse forholdsreglene, kan du fortsatt få sår etter intimbarbering. Hvis dette skjer, finnes det noen ting du kan gjøre for å lindre sårene og få dem til å leges raskere:

  • Bruk en aftershave som inneholder antiseptiske stoffer. Dette kan bidra til å redusere infeksjonsrisikoen og lindre sårene.
  • Påfør en mykgjørende lotion eller krem på sårene. Dette kan bidra til å lindre tørr og irritert hud og fremme helingen.
  • Unngå å berøre sårene med uvasket hende. Dette kan bidra til å redusere infeksjonsrisikoen.
  • Unngå å bruke undertøy som gnager eller klemmer på sårene. Velg løst sittende undertøy som gir sårene plass til å puste.

I konklusjonen kan man si at intimbarbering kan føre til sår dersom man ikke følger forholdsreglene og bruker skarpe barberblader, vasker området med såpe og varmt vann før barbering, bruker skum eller barberkrem, barberer med strømmen av håret, og skyller området med kaldt vann etter barbering. Hvis man likevel får sår etter intimbarbering, kan man lindre sårene ved å bruke en aftershave med antiseptiske stoffer, påføre en mykgjørende lotion eller krem, unngå å berøre sårene med uvasket hende, og velge løst sittende undertøy som gir sårene plass til å puste.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency