Alltid fri frakt!

Aftershave intimbarbering

Intimbarbering er blitt mer og mer populært de siste årene, men det kan være litt skummelt å tenke på å bruke aftershave på så intime områder. Er aftershave trygt å bruke etter intimbarbering, og hva bør man vurdere når man velger aftershave for dette formålet?

Aftershave

Først og fremst, la oss definere hva aftershave er. Aftershave er en lotion eller tonic som brukes etter barbering for å kjøle ned og berolige huden. Noen aftershaves inneholder også antiseptiske stoffer som kan hjelpe til med å redusere infeksjonsrisikoen etter barbering.

Så, er aftershave trygt å bruke etter intimbarbering? Generelt sett er aftershave trygt å bruke på alle områder av kroppen, inkludert kjønnsorganene. Det er imidlertid noen ting du bør vurdere når du velger aftershave for intimbarbering:

  • Velg en aftershave som er formulert for sensitive områder. Noen aftershaves kan inneholde alkohol eller parfyme, noe som kan irritere huden eller gjøre den tørr. Velg en aftershave som er alkoholfri og parfymefri, eller en som er formulert spesielt for sensitive områder.
  • Vær forsiktig med å ikke bruke for mye aftershave. Det kan være fristende å bruke en stor mengde for å få maksimal lindring etter barbering, men dette kan føre til at huden blir tørr og irritert. Bruk bare en liten mengde, og påfør den på fingertuppene for å unngå å overdrive.
  • Unngå å bruke aftershave hvis du har sår eller riper etter barbering. Aftershave kan irritere eksisterende skader på huden og forverre tilstanden. Vent til huden har leget seg helt før du begynner å bruke aftershave igjen.

I konklusjonen kan man si at aftershave er trygt å bruke etter intimbarbering så lenge du velger en formulering som passer for sensitive områder og bruker den med forsiktighet. Husk å alltid teste en liten mengde på håndleddet først for å sjekke om du reagerer på noen av de aktive stoffene.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency