Alltid fri frakt!

Intimbarbering etter fødsel

Intimbarbering etter fødsel? Å barbere seg nedentil kan være en utfordring etter at man har født, da huden i underlivet kan være mer følsom enn vanlig. Det kan også være vanskelig å finne tid og energi til å ta vare på dette området etter en fødsel. Likevel, å barbere seg nedentil kan være en måte å føle seg ren og attraktiv på. Samtidig kan det også bidra til å lindre kløe og irritasjon i underlivet.

Vent til sårene har grodd

Det er viktig å vente til etter fødselen å starte med intimbarbering. Dette er fordi det kan være en risiko for infeksjoner i et åpent sår eller et område som er betent. Det anbefales å vente til såret i underlivet er helt grodd og til huden er tilbake til normal tilstand. Dette kan ta flere uker eller måneder etter fødselen.

Når du er klar til å begynne å barbere deg igjen, anbefales det å bruke en skarp barberhøvel og en god barberkrem eller gel. Unngå å bruke varmt vann, da dette kan irritere huden. Bruk heller lunkent vann og en mild såpe. Tørk deg deretter forsiktig med et rent håndkle.

Etter barbering, anbefales det å bruke en lotion eller krem som inneholder aloe vera eller kamille for å lindre irritasjon og betennelse. Unngå å bruke kremer som inneholder alkohol eller mentol, da dette kan tørke ut huden og forverre irritasjon.

Det er også viktig å unngå å gni eller klø på huden etter barbering. Dette kan føre til at bakterier sprer seg og kan forårsake infeksjoner. Bruk heller et kjølig kompresjons håndkle eller en ispose på det berørte området for å lindre kløe og irritasjon.

Til slutt, husk at det å barbere seg nedentil er en personlig preferanse og det er viktig å velge en metode som passer for deg. Hvis du opplever alvorlige problemer som kløe, rødme eller betennelse etter intimbarbering etter fødsel, anbefales det å kontakte en lege eller jordmor for råd.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency