Alltid fri frakt!

Er intimbarbering vanlig?

Er intimbarbering vanlig for menn? Det er et spørsmål som mange menn stiller seg selv. Mens noen foretrekker å fjerne all hårvekst i underlivet, velger andre å la det være naturlig. Begge valgene har sine fordeler og ulemper.

Intimbarbering for menn har blitt mer vanlig i løpet av de siste årene. En undersøkelse gjort av Men’s Health Magazine viste at 59% av mennene mellom 18 og 34 år barberer seg nedentil. Det er også vanlig å barbere seg nedentil blant eldre menn, selv om andelen synker med alderen.

Det å ikke barbere seg nedentil er også vanlig for menn. Dette kan være av personlige årsaker, eller kulturelle eller religiøse årsaker. Det kan også være en bevisst valg å ikke barbere seg nedentil, eller man kan ha andre prioriteringer enn å barbere seg.

Det er viktig å merke seg at hva som er vanlig å gjøre ikke alltid er det beste for en selv. Valg om å barbere eller ikke barbere seg nedentil bør baseres på dine egne preferanser og komfortnivå. Det viktigste er å ta godt vare på huden din, enten du velger å barbere deg eller ikke.

Som for kvinner, kan det være lurt å bruke en skarp barberhøvel og en god barberkrem eller gel for å unngå irritasjon. Etter barbering, anbefales det å bruke en lotion eller krem som inneholder aloe vera eller kamille for å lindre irritasjon og betennelse. Unngå å bruke kremer som inneholder alkohol eller mentol, da dette kan tørke ut huden og forverre irritasjon.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency