Alltid fri frakt!

Intimbarbering – når begynte det?

Intimbarbering er en praksis som har vært utbredt i ulike kulturer over hele verden i århundrer. Men når begynte man å barbere juvelene? Det er vanskelig å fastslå nøyaktig når intimbarbering først ble praktisert, men det er mulig at det har eksistert siden antikken.

I gamle Egypt ble det for eksempel sett på som et tegn på sivilisasjon og renhet å fjerne kroppshår. Det var også vanlig å fjerne kroppshår hos kvinner i antikkens Greece, der det ble sett på som et tegn på skjønnhet og sivilisert adferd. Dette gjaldt spesielt for de som var involvert i teater og dans.

I middelalderen ble det vanlig for kvinner å fjerne kroppshår, spesielt i Vest-Europa. Dette ble gjort for å unngå lukt og for å vise at man tilhørte den øvre klassen. I løpet av 1800-tallet ble det også vanlig for menn å fjerne kroppshår i Vest-Europa, spesielt i England. Dette ble gjort for å fremstå som renere og mer velstående.

I dag er intimbarbering en vanlig praksis i mange deler av verden. Det er ingen fasitsvar på når intimbarbering begynte, men det ser ut til at det har vært en del av menneskelig kultur i tusenvis av år. Selv om det fortsatt er en del av kulturen i mange deler av verden, er det viktig å huske at dette er en personlig valg, og det er opp til den enkelte å bestemme om de vil fjerne kroppshår eller ikke. Skal du gjøre det derimot burde du bruke RA-ZR 😉

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

(Bilder er av Adrian Sellevoll fra EB Models)

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency