Alltid fri frakt!

Intimbarbering – når ble barberhøvelen oppfunnet?

Når started vi med intimbarbering?
Når started vi med intimbarbering?

Det er vanskelig å fastslå nøyaktig når man begynte å lage barberblader for intimbarbering, men det er mulig at barbering med blader har eksistert siden antikken. I gamle Egypt ble for eksempel barbering med kniver eller skarpe steiner brukt for å fjerne kroppshår.

I middelalderen ble barbering med blader vanlig i Vest-Europa, og det var vanlig å bruke kniver med avrundede tuppen for å unngå skader. Disse knivene ble ofte laget av jern eller bronse, og de ble skarpet på samme måte som en kniv.

Det var først på 1800-tallet at barberblader som ligner de vi kjenner i dag begynte å bli utviklet. I 1847 ble det første patentet på et barberblad registrert i USA. Dette bladet besto av et tynt stålblad som ble holdt i en håndtak. Etter hvert ble barberbladene laget av rustfritt stål, og i dag finnes det et stort utvalg av barberblader med ulike egenskaper og funksjoner.

Barberblader har utviklet seg mye siden de første patentene ble registrert. I dag blir det brukt til alt fra skjegg til intimbarbering. I dag finnes det mange ulike typer barberblader som passer for ulike behov og ønsker. Uansett hvilken type barberblad du velger, er det viktig å huske på å bruke dem på en sikker måte for å unngå skader.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

(Bilder er av Adrian Sellevoll fra EB Models)

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency