Alltid fri frakt!
Veggholder til dusjen

Krem etter intimbarbering

Bruk av krem etter intimbarbering kan være svært nyttig for å redusere irritasjon og kløe etter barbering. Det kan også bidra til å hindre inngrodde hår og infeksjoner. Det finnes flere forskjellige typer kremer som er spesielt formulert for å lindre irritasjon og betennelse etter intimbarbering.

Aloe vera og kamille er to ingredienser som ofte finnes i kremer etter intimbarbering. Aloe vera har anti-inflammatoriske og sårhelbredende egenskaper som kan hjelpe til å lindre irritasjon og kløe etter barbering. Kamille har også beroligende og anti-inflammatoriske egenskaper som kan hjelpe til å redusere betennelse og kløe.

Det er viktig å velge en krem som ikke inneholder alkohol eller parfyme, da dette kan tørke ut huden og forverre irritasjon. Det er også viktig å unngå kremer som inneholder mentol, da dette kan gjøre huden mer følsom for kløe.

Etter at du har barberet deg, anbefales det å vaske området med lunkent vann og en mild såpe, og tørk deg deretter forsiktig med et rent håndkle. Påfør deretter kremen etter intimbarbering på det berørte området, og unngå å gni eller klø på huden.

Husk at det å barbere seg nedentil er en personlig preferanse og det er viktig å velge en metode som passer for deg. Hvis du opplever alvorlige problemer som kløe, rødme eller betennelse etter intimbarbering, anbefales det å kontakte en lege eller hudlege for råd.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency