Alltid fri frakt!

Kløe etter intimbarbering

Kløe etter intimbarbering kan være et vanlig problem for mange mennesker, spesielt hvis ikke riktige metoder eller verktøy brukes. Dette kan være svært ubehagelig, og kan også føre til inngrodde hår og infeksjoner hvis det ikke behandles riktig.

Irritasjon av huden

En vanlig årsak til kløe etter intimbarbering er irritasjon av huden. Dette kan oppstå når hårene vokser tilbake etter barbering, eller når huden reagerer på barberkrem eller gel. For å redusere irritasjon, anbefales det å vaske området med lunkent vann og en mild såpe etter barbering, og å unngå å bruke alkoholbasert eller parfymert såpe. Tørk deg deretter forsiktig med et rent håndkle.

Inngrodde hår

Inngrodde hår kan også føre til kløe etter intimbarbering. Dette skjer når hårene vokser tilbake inn i huden i stedet for å vokse ut. For å unngå inngrodde hår, anbefales det å bruke en skarp barberhøvel og å barbere i retningen hårene vokser. Det kan også være lurt å bruke en lotion eller krem som inneholder aloe vera eller kamille for å lindre irritasjon og betennelse.

Det er også viktig å unngå å gni eller klø på huden etter barbering, da dette kan føre til at bakterier sprer seg og kan forårsake infeksjoner. Bruk heller et kjølig kompresjonshåndkle eller en ispose på det berørte området for å lindre kløe og irritasjon.

Trange klær

Det er også viktig å unngå å bruke trange eller tette klær etter at du har barberet deg, da dette kan føre til at hårene presser seg inn i huden og forårsaker inngrodde hår. Velg heller løstsittende klær laget av myk bomull for å la huden puste og helbrede seg.

Det kan også være lurt å unngå å barbere seg for ofte, da dette kan føre til at huden blir irritert og sår. Det kan være lurt å vente til hårene har vokst ut litt før du barberer deg igjen.

Hvis kløen etter intimbarbering fortsetter eller blir verre, eller hvis du opplever andre symptomer som rødme, betennelse eller utslett, bør du kontakte en lege eller hudlege for råd. Det kan være at du har en allergisk reaksjon eller en infeksjon som krever behandling.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.



Currency