Alltid fri frakt!

Hvorfor bruke veggholder i dusjen for din barberhøvel?

Veggholdere for barberhøvel i dusjen er en enkel, men effektiv løsning for å holde barberhøvelen din rene og i god form mellom bruk. I tillegg til å være praktisk, kan veggholdere for barberhøvel også bidra til å gi dusjen et stilrent og pent interiør.

Holdbarhet

En av de største fordelene ved å bruke veggholder for barberhøvel i dusjen, er at det øker holdbarheten på høvelen og barberbladene. Ved å henge høvelen opp på veggen, unngår du at den blir liggende fremme. Ligger den fremme kan føre til at den samler på seg skitt og bakterier. Dette kan redusere levetiden på høvelen og barberbladene … og ikke minst, det kan også føre til at du må skifte bladene oftere.

Veggholderen er stilren i dusjen
Veggholderen er stilren i dusjen. Bilde av ranli_

Ved å bruke veggholder for barberhøvel i dusjen, kan du enkelt holde høvelen og bladene rene for skitt mellom bruk. Dette kan bidra til å øke levetiden på høvelen og barberbladene. Noe som igjen kan spare deg for både tid og penger.

Så hvis du ønsker å øke holdbarheten på barberhøvelen og barberbladene, og samtidig gi dusjen et stilrent og pent interiør, bør du vurdere å bruke veggholder fra RA-ZR. Dette er en enkel og effektiv løsning som kan gjøre en stor forskjell for både høvelen og dusjen din.

Forbedredt veggholder

I tillegg til å ha en praktisk og estetisk verdi, har vi også forbedret vår veggholder slik at den sitter mye bedre på dusjveggen. Dette er viktig for å sikre at høvelen og barberbladene alltid er tilgjengelige når du trenger dem.

Vår forbedrede veggholder er spesielt designet for å kunne festes på ulike typer dusjvegger. Dette gjelder uansett om det er flis, speil eller noe annet. Vi har brukt de beste materialene og teknikkene for å sikre at veggholderen sitter godt fast.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

(Bilder er av Adrian Sellevoll fra EB Models 

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency