Alltid fri frakt!

Klarna + Vipps = Sant <3

Integrering av betalingsløsninger som Klarna og Vipps kan være svært viktig for en nettbutikk. Det kan både bidra til å øke konverteringsraten og politeligheten til kundene som handler hos deg. Her hos RA-ZR.com så vi en 300% økning i konverteringsrate etter av vi implementerte integrasjonen.

For det første gir dette kundene flere betalingsmuligheter. Det kan være en avgjørende faktor for mange kunder når de velger hvor de skal handle. Dersom du tilbyr flere betalingsløsninger, øker du sannsynligheten for at kundene dine finner en løsning som passer for dem, noe som kan føre til at flere fullfører kjøpet.

Hos RA-ZR.com kan du betale med både Klarna og Vipps
Hos RA-ZR.com kan du betale med både Klarna og Vipps

I tillegg er Klarna og Vipps populære betalingsløsninger som mange kunder allerede benytter seg av. Ved å tilby disse løsningene, vil du kunne tiltrekke deg kunder som kanskje ellers ikke ville handlet hos deg på grunn av manglende betalingsmuligheter.

Integrering av Klarna og Vipps kan også bidra til å øke konverteringsraten ved at det gjør det enklere for kundene å fullføre kjøpet. Disse betalingsløsningene tilbyr en rask og enkel betalingsprosess. Dette kan være avgjørende for mange kunder som ikke ønsker å gjennomføre en lang betalingsprosess eller oppgi mye informasjon.

Til slutt kan integrering av Klarna og Vipps bidra til å øke tilliten til nettbutikken din. Disse betalingsløsningene er kjente og pålitelige. Ved å tilby dem viser du at du tar sikkerheten til kundene dine på alvor og at du tilbyr en trygg og pålitelig handel.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

(Bilder er av Adrian Sellevoll fra EB Models)

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency