Alltid fri frakt!

Intimbarbering – hvordan unngå røde prikker?

Det er helt normalt å få røde prikker etter intimbarbering, spesielt hvis du er nybegynner. Men man kan imidlertid gjøre noen grep for å redusere risikoen for røde prikker:

  1. Benytt en skarp barberhøvel: En skarp barberhøvel vil føre til færre sår og skader enn en sløv høvel. Sørg for å skifte ut barberbladene regelmessig for å sikre at du alltid har en skarp høvel.
  2. Bruk en barberskum eller gel: En barberskum eller gel vil gjøre hårene mykere og lettere å barbere, noe som kan bidra til å redusere røde prikker.
  3. Unngå å barbere mot hårene: Prøv å barbere med hårenes vekstretning for å unngå at hårene brekker av og forårsaker irritasjon.
  4. Skyll huden med kaldt vann etter barbering: Kaldt vann kan bidra til å lukke porene og redusere irritasjon.
  5. Anvend en aftershave eller en beroligende lotion etter barbering: En aftershave eller en beroligende lotion kan bidra til å lindre irritasjon og redusere røde prikker.
  6. Sist, men ikke minst – bruk RA-ZR 😉

Det er viktig å huske at alle hudtyper reagerer forskjellig på intimbarbering. Så det kan være lurt å prøve ulike produkter og teknikker for å finne det som fungerer best for deg. Hvis du fortsatt opplever røde prikker etter å ha prøvd disse tipsene, kan det være lurt å kontakte en hudpleieekspert for råd og behandling.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

(Bilder er av Adrian Sellevoll fra EB Models)

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency