Alltid fri frakt!

Vipps plugin for abonnementsløsninger

Hvis du skal ha en nettbutikk som tilbyr Vipps abonnement, er det viktig å ha en pålitelig og funksjonell plugin som kan håndtere dette på en effektiv måte. Derfor kan det være lurt å vurdere å bruke en plugin utviklet av Everyday AS kalt «Vipps Recurring Payments for WooCommerce». Dette er en stabil løsning for abonnementsbehandling i din nettbutikk. Her hos RA-ZR.com så vi en 300% økning i konverteringsrate etter av vi implementerte denne på vår nettbutikk.

Det finnes mange fordeler med å bruke en plugin utviklet av Everyday AS for å håndtere Vipps abonnement i din nettbutikk. For det første tilbyr selskapet en plugin som er spesielt utviklet for norske nettbutikker. Dette gir deg en løsning som er tilpasset norske forhold og behov gjennom betaling med Vipps. Dette kan være en stor fordel dersom du driver en nettbutikk som tilbyr abonnementsløsninger til norske kunder. Samtidig integrerer den sømløst med Klarna.

Hos RA-ZR.com kan du betale med både Klarna og Vipps
Hos RA-ZR.com kan du betale med både Klarna og Vipps

En annen fordel med å bruke pluginen fra Everyday AS er at selskapet tilbyr god kundestøtte og hjelp med å sette opp og integrere løsningen i nettbutikken din. Dette kan være en stor fordel dersom du ikke har mye erfaring med å sette opp abonnementsløsninger. Vi har vært i kontakt med dem ti-talls ganger det siste året, og servicen er terningkast 10!

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Mer om denne Vipps-plugin: https://wordpress.org/plugins/vipps-recurring-payments-gateway-for-woocommerce/

(Bilder er av Adrian Sellevoll fra EB Models)

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency