Alltid fri frakt!

Vipps-betaling på nett?

Hvis du skal tilby Vipps-betaling på nett, er det viktig å ha en pålitelig og funksjonell plugin som kan håndtere dette på en effektiv måte. Derfor kan det være lurt å vurdere å bruke en plugin utviklet av WP Hosting kalt «Pay with Vipps for WooCommerce». Dette er en stabil løsning for abonnementsbehandling i din nettbutikk. Her hos RA-ZR.com så vi en 300% økning i konverteringsrate etter av vi implementerte denne på vår nettbutikk.

Det finnes mange fordeler med å bruke en plugin utviklet av WP Hosting for å håndtere Vipps i din nettbutikk. For det første tilbyr selskapet en plugin som er spesielt utviklet for norske nettbutikker. Dette gir deg en løsning som er tilpasset norske forhold og behov gjennom Vipps-betaling på nett.  Samtidig integrerer den sømløst med Klarna.

Hos RA-ZR.com kan du betale med både Klarna og Vipps
Hos RA-ZR.com kan du betale med både Klarna og Vipps

En annen fordel med å bruke pluginen fra WP Hosting er at selskapet tilbyr god kundestøtte og hjelp med å sette opp og integrere løsningen i nettbutikken din. Dette kan være en stor fordel dersom du ikke har mye erfaring med å sette opp betaling med Vipps.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Mer om denne Vipps-plugin: https://wordpress.org/plugins/woo-vipps/https://wordpress.org/plugins/vipps-recurring-payments-gateway-for-woocommerce/.

(Bilder er av Adrian Sellevoll fra EB Models)

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency