Alltid fri frakt!

Betente hårsekker: hva er det?

Betente hårsekker, også kalt follikulitt, er en hudlidelse som oppstår når hårsekkene blir infisert eller irritert. Dette kan føre til at hårsekkene blir betente og fylt med pus. Noe som kan gi røde, såre knuter på huden. Betente hårsekker kan forekomme hvor som helst på kroppen hvor det er hår, men de er mest vanlige på ansiktet, nakken, brystet og ryggen.

Betente hårsekker kan være resultatet av ulike faktorer, inkludert skade på huden, dårlig hygiene, fuktighet, inngrodde hår og bruk av kosmetikk eller hudpleieprodukter som irriterer huden. Det kan også være en bivirkning av enkelte medisiner eller en infeksjon som stafylokokker.

Betente hårsekker kan behandles med over-the-counter sårkrem eller medisiner som klindamycin eller mupirocin. I alvorlige tilfeller kan det være nødvendig å få behandling fra en lege eller hudspesialist. Det er også viktig å unngå faktorer som kan forverre betent hårsekk. For eksempel å ikke barbere seg for tett eller bruke produkter som irriterer huden. Ved å følge en god hudpleierutine og unngå faktorer som kan forverre betent hårsekk, kan du redusere risikoen for å utvikle denne hudlidelsen. Bruk RA-ZR for å unngå hårsekker!

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency