Alltid fri frakt!

Hvorfor barbere underlivet?

Det er ingen fysiologisk grunn til å barbere underlivet. Hver person kan velge om de ønsker å barbere seg eller ikke. Noen velger å barbere underlivet for å føle seg mer ren og oppfrisket. Andre gjør det for å se mer attraktive ut for seg selv eller en partner.

Barbering av underlivet kan også være praktisk for å holde huden fri for irritasjoner og ubehag som kan oppstå når hårveksten blir for tett. Det kan også være enklere å holde seg ren og hygienisk når man barberer seg.

En barberingkrem kan være lurt å bruke for å beskytte huden mot skader, og å bruke en god moisturizer etterpå for å holde huden myk og hydrert. Samtidig er det viktig å holde barberbladene rene og tørre mellom bruk. Vi anbefaler å bruke en veggholder, slik at gravitasjonen fjerner vann.

Det er også viktig å huske på at barbering av underlivet kan være litt risikabelt. Huden i dette området kan bli mer sårbart og følsomt. Det er viktig å være forsiktig og sørge for at du bruker et skarpt barberblad og unngår å skade huden. Hvis du opplever ubehag eller irritation etter barbering, bør du kontakte en lege eller hudspesialist for råd.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency