Alltid fri frakt!

Hvorfor tok Nelly Oz bildene våre?

Nelly Oz er en profesjonell fotograf med lang erfaring innen modeloppdrag. Hun er kjent for å være svært kreativ og har en unik evne til å skape stilfulle bilder. Samtidig har hun et godt rykte for å være enkel å jobbe med, noe som gjør henne til en favoritt blant modeller og klienter. For oss i RA-ZR var hun en fornøyelse å jobbe med!

Det er mange gode grunner til at man kan velge Nelly Oz for å ta bildene sine. For det første har hun en imponerende portefølje med bilder som viser hennes kunstneriske evne og kreative visjon. Hun kan skape bilder som fanger øyeblikket og formidler en følelse eller stemning, noe som gjør henne til en dyktig fotograf for både portrett- og modellfotografering. Se mer på hennes instagram her.

@nellyozphotography på Instagram

En annen grunn til å velge Nelly Oz for å ta bildene dine, er hennes erfaring med modeloppdrag. Hun har jobbet med mange ulike modeller. Samtidig har hun en god forståelse for hvordan man kan få frem det beste i dem. Hun vet hvordan man kan få modellen til å se naturlig og avslappet ut foran kameraet, noe som gir bildene en ekte og ærlig følelse.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

 

 

 

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency