Alltid fri frakt!

MMA og barbering av kroppshår

MMA, eller mixed martial arts, er en kampsport der utøverne konkurrerer mot hverandre i både stående og liggende stillinger. Sporten kombinerer elementer fra ulike kampsporter, som boksing, judo, karate, taekwondo, brasiliansk jiu-jitsu og wrestling, og utøverne kan bruke både slag, spark, grep og kast for å vinne kampen.

MMA har vokst seg stort de siste årene, og det finnes organisasjoner og ligaer over hele verden som arrangerer kamper og turneringer. Sporten har også fått en stor følgerskare på TV og internett, og det er mange utøvere som tjener godt på å konkurrere i MMA.

Barbering av leggene

En av de mer synlige trekkene ved MMA er at mange utøvere velger å barbere alt kroppshår. Dette er ikke et krav i sporten, men det er vanlig at utøvere som skal konkurrere barberer seg for å få bedre friktion og økt bevegelighet. Glatte legger og armer kan for eksempel gjøre det enklere å få grep på motstanderens klær eller kropp.

og dette kan gjøre det vanskeligere å få grep på motstanderen. Glatte legger kan også være mer behagelige å ha på seg under kampen, siden friksjonen mellom klær og hud reduseres.

Leggbarbering er imidlertid ikke uten risiko. Barbering kan føre til at huden blir irritert og sår. Dette kan være ubehagelig og smertefullt for utøveren. Det er derfor viktig at utøverne følger riktig rutine for å forhindre skader og ubehag. Dette innebærer å forberede huden ved å vaske området med varmt vann. Deretter for å påføre en barberkrem eller skum og bruke et skarpt barberblad og barbere i retning av hårveksten. Etter at man har barbert seg, bør man skyll området med kaldt vann og påføre en god moisturizer for å holde huden myk og hydrert.

Mange MMA utøvere bruker RA-ZR på en daglig basis. Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency