Alltid fri frakt!

Andrew Tate: Hvem er det?

Andrew Tate er en engelsk kampsportsutøver og forretningsmann. Han er mest kjent som verdensmester i fullkontakt-kickboksing, og har også konkurrert i Muay Thai og kampsport.

Tate ble født i 1989 i England, og begynte å konkurrere i kampsport som ungdom. Han vant sin første verdensmestertittel i kickboksing i 2012, og har siden holdt tittelen gjennom flere forsvarskamper. I tillegg til sin karriere som kampsportsutøver, har Tate også drevet forretninger innenfor blant annet import, eiendomsutvikling og investering.

I tillegg til sin karriere som kampsportsutøver og forretningsmann, har Tate også vært involvert i en rekke kontroverser. Han har blitt beskyldt for voldelig oppførsel og sexistiske kommentarer, og har også vært gjenstand for en rekke sosiale medie-kontroverser.

Barberer Andrew Tate leggene?

Det er ikke noen generell regel for om kampsportutøvere barberer leggene sine eller ikke. Noen kampsportutøvere kan velge å barbere leggene sine av ulike grunner, for eksempel for å føle seg mer komfortable, for å redusere friksjon under kamp eller for å oppfylle skjønnhetsidealer. Andre kampsportutøvere kan velge å ikke barbere leggene sine.

Det er viktig å huske på at hårvekst på leggene ikke har noen innvirkning på en kampsportutøvers evne til å utøve sin sport, og det er derfor ingen grunn til å føle seg presset til å barbere leggene sine dersom man ikke ønsker det. Valget om å barbere leggene bør være basert på enkeltpersonens egne preferanser og behov, og ikke på noen generelle forventninger eller skjønnhetsidealer.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency