Alltid fri frakt!
Veggholder til dusjen

Baderom: Hvilke farger er populære på badet i 2023?

I 2023 forventes det at matte svarte farger fortsetter å være populære på badet. Dette skyldes at matte svarte farger gir et klassisk, sofistikert utseende som passer godt inn i de fleste baderomsdesigns.

Matte svarte farger gir også en luksuriøs følelse til rommet og kan hjelpe til å gjøre badet til et eget avslappende oase. Det er også enkelt å parre matte svarte farger med andre farger og materialer. På denne måten kan du skape et unikt og personlig baderomsdesign.

I tillegg til matte svarte farger, forventes det også at naturlige farger som grønt, blått og beige vil være populære på badet i 2023. Disse fargene gir en rolig og avslappet atmosfære. Dette kan være perfekt for å skape en oase av fred og ro på badet.

Hvite farger forventes også å fortsette å være populære på badet i 2023. Disse fargene gir et renhold og moderne utseende og kan hjelpe til å øke følelsen av plass i rommet. Hvite farger kan også parres med andre farger for å skape et interessant og unikt baderomsdesign.

Uansett hvilken farge du velger for badet ditt, er det viktig å huske at det er viktig å velge farger og materialer som passer til dine personlige preferanser og stil. Med litt planlegging og kreativitet kan du skape et baderomsdesign som reflekterer din unike personlighet og gir deg et sted å slappe av og nyte.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency