Alltid fri frakt!

Hva er det mannlige g-punktet?

Det mannlige g-punktet, også kjent som prostata, er en kjertel som befinner seg i menneskekroppen, og den er en del av det mannlige reproduktive systemet. Den ligger rett under blæren og omgir urinrøret. Prostatakjertelen har som oppgave å produsere væsken som utgjør en del av sæden ved mannlig ejakulasjon.

Prostata blir ofte omtalt som det mannlige g-punktet ettersom denne kjertelen kan gi seksuell stimuli når den blir massert. For mange menn kan prostata-stimulering gi en intens og ny form for seksuell opplevelse. Noen mener at det kan bidra til mer intense orgasmer. Det er imidlertid viktig å huske på at ikke alle menn responderer positivt på prostata-stimulering. Samtidig er det er viktig å være respektfull og åpen for kommunikasjon med sin partner dersom man ønsker å utforske dette. Det kan også være lurt å starte forsiktig og å bruke glidemiddel for å gjøre opplevelsen mer behagelig.

Har menn noen andre seksuelle g-punkt?

Det mannlige reproduktive systemet består av mange ulike deler, og det finnes en rekke strukturer som kan gi seksuell stimuli når de blir stimulert. Prostata, som ligger rett under blæren, er ofte omtalt som det mannlige g-punktet ettersom den kan gi seksuell stimuli når den blir massert.

Det finnes også andre strukturer som kan gi seksuell stimuli hos menn. For eksempel perineum (området mellom anus og testiklene) og skrotum (testikkelhinnen). Noen menn mener også at stimulering av området rundt anus kan gi seksuell nytelse.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency