Alltid fri frakt!

Hvorfor gråter ikke menn?

Mange menn føler seg presset til å være sterke og emotjonelt uavhengige. Dette kan føre til at de unngår å vise følelser som sorg eller sinne ved å gråte.

En mulig årsak er at mange menn vokser opp med en forventning om at de skal være følelsesløse og ikke vise sårbarhet. Dette kan være en del av det som kalles maskulinitetsidealer. Maskulinitetsidealer innebærer at menn skal være uavhengige, selvsikre og kontrollerende. Følelser som sorg og sinne kan ses på som tegn på sårbarhet og svakhet, og derfor unngås de ofte av menn.

En annen mulig årsak kan være at menn som viser følelser kan bli sett på som svake eller umaskuline av andre menn. Menn kan føle seg presset til å leve opp til denne standarden og derfor unngå å vise følelser.

Det er imidlertid viktig å huske at det å vise følelser ikke gjør noen person mer eller mindre maskulin. Alle mennesker har følelser og det er helt normalt å vise dem på ulike måter. Det er viktig å huske at det er ok å vise sårbarhet og følelser, og at det ikke gjør noen person svakere.

Det kan være lurt for menn å få en forståelse av hvilke forventninger som legges på dem. Og ikke minst hvordan de kan uttrykke følelser på en sund måte. Det kan også være lurt å snakke med noen om hvordan man føler. Enten det er en venn, familiemedlem eller en profesjonell. Å åpne opp og dele følelsene sine kan bidra til å lindre stress og gi en følelse av støtte.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency