Alltid fri frakt!

Mental helse: jeg har det tøft, hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig å håndtere følelser rundt mental helse sånn som ubehag, stress eller depresjon alene. Hvis du føler at du har det tøft mentalt, kan det være lurt å søke hjelp.

Forslag til hjelp

Her er noen forslag til hva du kan gjøre:

  1. Snakk med noen om det du føler. Det kan være en venn, familiemedlem, helsepersonell eller en annen vert du stoler på. Å dele følelsene dine kan bidra til å lindre presset og gi deg en følelse av støtte.
  2. Ta deg en pause. Det kan være en god idé å sette av tid til å hvile og slappe av. Prøv å unngå å overarbeide deg selv og sørg for at du får nok søvn.
  3. Gjør fysisk aktivitet. Regelmessig fysisk aktivitet kan bidra til å lindre stress og forbedre humøret. Prøv å finne en aktivitet du liker, for eksempel å gå en tur eller trene.
  4. Spis sunt og drikk nok vann. En sunt kosthold kan bidra til å holde energinivået oppe og styrke immunforsvaret. Sørg for å spise nok frukt, grønnsaker og proteiner og drikk nok vann.
  5. Søk profesjonell hjelp. Hvis du føler at du ikke klarer å håndtere følelsene dine alene, kan det være lurt å søke hjelp fra en psykolog eller en annen helsepersonell. De kan tilby støtte og rådgivning for å hjelpe deg med å takle det du føler.

Det er viktig å huske at det er normalt å ha ups and downs i livet, og at det å søke hjelp ikke betyr at du er svekket eller feil på noen måte. Det er viktig å ta vare på seg selv og søke hjelp når det trengs, slik at du kan håndtere utfordringene du møter.

Husk hjelpetelefonen til mental helse: 116 123 (https://mentalhelse.no/fa-hjelp/hjelpetelefonen)

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency