Alltid fri frakt!

Molly: Hva er det?

Molly er et slanguttrykk som brukes for å referere til MDMA (metylendioxymetamfetamin), et syntetisk stoff som tilhører kategorien amfetaminer. MDMA er kjent for å kunne forårsake eufori, økt følelse av empati og økt energi. Det ble opprinnelig utviklet i 1912 av en tysk kemiker, men ble først populært som partydop i 1980-årene.

Molly er et pulver som vanligvis tas oralt, men det kan også sniffes eller injecteres. Når det tas oralt, kan effektene begynne etter 30 minutter til en time, og vare i opptil seks timer.

Er Molly farlig?

Molly (MDMA) kan være farlig å bruke av flere grunner. For det første kan det føre til negative bivirkninger som høyt blodtrykk, økt kroppstemperatur, muskelkramper, svette, hjertebank og dødsfall. Disse bivirkningene kan være spesielt alvorlige for personer med hjerte- og karsykdommer eller høyt blodtrykk.

Molly kan også forårsake psykiske bivirkninger som hallusinasjoner, angst og depresjon. Det kan også føre til forverring av eksisterende psykiske problemer, eller til utvikling av nye psykiske problemer som PTSD (posttraumatisk stresslidelse).

I tillegg kan molly være farlig på grunn av den ulovlige og uregulerte naturen til markedet for stoffet. Det er ingen måte å vite hva som faktisk er i en dose molly, og det kan være tilsetninger av andre, farlige stoffer. Det er også en risiko for å bli utsatt for vold eller annen kriminalitet når man kjøper og bruker ulovlige stoffer.

Alt i alt er det viktig å huske på at molly (MDMA) er et farlig stoff, og at det kan føre til alvorlige helseproblemer og negative konsekvenser. Det anbefales derfor å unngå bruk av dette stoffet.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency