Alltid fri frakt!

Prostata: hva er det?

Prostata er en kjertel som befinner seg i menneskekroppen, og den er en del av det mannlige reproduktive systemet. Den ligger rett under blæren og omgir urinrøret. Prostatakjertelen har som oppgave å produsere væsken som utgjør en del av sæden ved mannlig ejakulasjon.

Prostata er en kjertel som vokser med alderen, og mange menn vil oppleve at de får en forstørret prostata etter at de har fylt 50 år. Dette kan føre til urinproblemer, som at det blir vanskeligere å tømme blæren helt eller at man får hyppigere trang til å gå på do.

Prostatakreft

Det finnes også en form for kreft som kan ramme prostata, nemlig prostatakreft. Dette er en av de vanligste kreftformene hos menn, og det er viktig å være oppmerksom på tegn som kan være indikasjoner på at noe er galt. Dette kan for eksempel være endringer i urinmønsteret, smerter i underlivet eller bekkenet, eller en følelse av å ikke ha tømt blæren helt.

Hvis du opplever noen av disse symptomene, eller har andre bekymringer knyttet til prostata, bør du kontakte lege for å få en undersøkelse. Det er også viktig å huske på at prostatakreft ofte kan behandles suksessfullt dersom den oppdages tidlig nok.

Det mannlige g-punktet?

Prostata blir ofte omtalt som det mannlige g-punktet, ettersom denne kjertelen kan gi seksuell stimuli når den blir massert. For mange menn kan prostata-stimulering gi en intens og ny form for seksuell opplevelse. Samtidig mener noen at det kan bidra til mer intense orgasmer.

Det er imidlertid viktig å huske på at ikke alle menn responderer positivt på prostata-stimulering. Derfor er viktig å være respektfull og åpen for kommunikasjon med sin partner dersom man ønsker å utforske dette. Samtidig kan det også være lurt å starte forsiktig og å bruke glidemiddel for å gjøre opplevelsen mer behagelig.

Det er også viktig å huske på at prostata-stimulering ikke er for alle, og det er ingen fasit for hva som er «riktig» eller «galt» når det gjelder seksuell aktivitet. Det viktigste er at begge parter føler seg komfortable og at alt skjer med samtykke.

Vil du komme igang med RA-ZR? Bruk koden ORGANISK ved utsjekk og få 25% her.

PS! Vi tilbyr enkel betaling med Vipps eller Klarna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency